2022-ieji paskelbti Europos jaunimo metais. Pradeda veikti Europos jaunimo metų puslapis! Europos jaunimo metų puslapis atveria daugybę galimybių mokytis, dalytis, susipažinti su kitų žmonių įžvalgomis ir prisijungti prie visoje Europoje vykdomos veiklos.

https://europa.eu/youth/year-of-youth_lt?fbclid=IwAR3M2Z6r8WWAHBs-P_868YUQhMJQg8meZzo-6EpAXsm_WMuOGwxNbckP7VU

Europos jaunimo metų puslapis atveria daugybę galimybių mokytis, dalytis, susipažinti su kitų žmonių įžvalgomis ir prisijungti prie visoje Europoje vykdomos veiklos.

Jame ne tik rasite informacijos apie 2022 m. Europos jaunimo metų iniciatyvą ir apie tai, kaip ES siekia pagerbti ir paremti Europos jaunimą, tačiau taip pat galėsite peržvelgti visoje Europoje vyksiančius su Europos jaunimo metais susijusius renginius ir veiklą interaktyviame renginių žemėlapyje.

Naujienų skiltyje rasite naujausią informaciją apie Europos jaunimą, o skiltyje „Jaunųjų europiečių balsai“ bus galima susipažinti su jaunųjų Europos žurnalistų balsais, taip pat semtis įkvėpimo iš visos Europos jaunuolių, skaityti jų nuomones ir sužinoti, ko jie viliasi ateityje.

Taip pat rengiama skiltis „Jaunimo politika“, kurioje galėsite rasti informacijos apie visas esamas ir naujas su jaunimu susijusias politikos priemones, kad galėtumėte aiškiau matyti, ką dėl jūsų daro Europa.

Metų eigoje Europos jaunimo metų veikla ir puslapių turinys plėsis. Todėl kviečiame reguliariai apsilankyti svetainėje ir susipažinti su jos naujienomis!

Šaltinis: www.europe.eu